• یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 26 شوال 1445
  • 2024 May 05
چهار شنبه 13 دی 1396
کد مطلب : 3182
+
-

جلسه شورای‌عالی سلامت با‌ حضور رئیس‌جمهور برگزار شد

وزارت بهداشت محدودیتی در ارائه خدمات ندارد

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها موظف شدند اجتماعی شدن برنامه‌های سلامت را مورد اهتمام ویژه قرار دهند.

به گزارش ایلنا، محمدهادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت ضمن تشریح آخرین مصوبات پانزدهمین جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، گفت: در این نشست مقرر شد که دبیرخانه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی با همکاری کارگروه‌های تخصصی دبیرخانه و برای شناسایی دستگاه‌های برتر در حوزه سلامت نسبت به تدوین مدل ملی «مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی اجتماعی سازمان برای سلامت» بعد از ابلاغ مصوبه، اقدام و پس از تأیید وزیر بهداشت همه ساله در قالب مجمع سلامت و تحت عنوان جشنواره اجرا کنند.

وی با اشاره به تقدیر از برگزیدگان در عملکرد سلامت محوری، استانداران، فرمانداران، بخشداران و شهرداران به‌صورت سالانه در مجمع سلامت، گفت: در این نشست مصوب شد که وزارت بهداشت در راستای تحقق سیاست‌های حقوق شهروندی بدون هیچ‌گونه محدودیتی نسبت به ارائه انواع خدمات سلامت مورد نیاز جامعه ازجمله «خدمات بهداشت باروری» با رعایت حریم خصوصی و حفظ محرمانگی اطلاعات بیماران و نهادینه‌سازی فرهنگ آن در واحدهای ارائه خدمات سلامت اقدام کند.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت در ادامه تصریح کرد: وزارت بهداشت با هماهنگی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و مشارکت وزارت ارتباطات و فناوری ضمن تشکیل کمیته فنی ذیل دبیرخانه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی ملزم شد که نسبت به «بررسی روندها، فرصت‌ها و تهدیدهای ورود فناوری‌های دیجیتال در حوزه سلامت» اقدام کند.

به گفته ایازی، در بخش دیگری از این مصوبات آمده است که برای کاهش میزان آلاینده‌ها و باقیمانده سموم و آفت‌کش‌ها در محصولات کشاورزی، وزارت جهادکشاورزی موظف است با همکاری وزارت بهداشت نسبت به اجرای طرح راهبردی «ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی» به‌عنوان برنامه ملی مشترک طی یک دوره چهارساله اقدام کند.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، تأکید بر بهره‌گیری از قابلیت همه ساختارها و نهادهای اجتماعی ازجمله سمن‌ها با وزارت بهداشت را از دیگر موضوعات مطرح شده اعلام کرد و گفت: برای اطلاع‌رسانی و ارتقای سواد سلامت با تأکید بر امنیت غذایی و بیماری‌های غیرواگیر طی یک برنامه جامع از این ظرفیت‌ها باید استفاده شود.

ایازی در پایان خاطرنشان کرد: از آنجا که جایگاه سلامت به‌عنوان یکی از اجزای مهم حقوق شهروندی به شمار می‌رود، کلیه دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها، موظف شدند که در قالب انعقاد تفاهمنامه همکاری با وزارت بهداشت با تأکید بر پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، اجتماعی شدن برنامه‌های سلامت را مورد اهتمام ویژه قرار دهند.

این خبر را به اشتراک بگذارید